ADAPTTO R&C MÜHENDİSLİK MAKİNA VE SANAYİ TİCARET A.Ş.’Yİ ZİYARET ETTİ!

1 Kasım 2016 tarihinde ,Sakarya Teknokent Genel Müdürümüz Prof. Dr. Tahsin ENGİN, Sakarya Üniversitesi Makine Mühendisliği Akademisyenlerinden Prof. Dr. Kenan GENEL ve Yrd. Doç Dr. Sedat İRİÇ, ADAPTTO ÜSİ Uzmanı İbrahim Halil BAYDİLEK R&C Mühendislik Makine ve sanayi Ticaret A.Ş.’ye ziyarette bulundular.

Ziyaret esnasında, Türkiye’de demiryolları sektöründeki ekipman ve teknolojilerin yerli olarak üretilebilmesi için Sakarya Üniversitesi Akademisyenleri, Sakarya Teknokent – AdapTTO yerli üretim ile alakalı projelerinde firmaya akademik ve teknik destekte bulunmak için görüşmeler yapıldı.

Bundan sonraki süreç de R&C Mühendislik Makine ve Sanayi Ticaret A.Ş ile Sakarya Teknokent ikili işbirliklerinde bulunacaklarını belirttiler.

Lütfen bir yorum ekleyin

E-posta hesabınız yayımlanmayacaktır.