“Temiz Teknoloji” İş Fikirleri Destek Programı GCIP 2018 Başvurularınızı Bekliyor!

“Temiz Teknoloji” İş Fikirleri Destek Programı GCIP 2018 Başvurularınızı Bekliyor!

TÜBİTAK, Birleşmiş Milletler Sınai Kalkınma Teşkilatı (UNIDO) ve Küresel Çevre Fonu (GEF) tarafından 2014’ten beri düzenlenmekte olan  “Enerji ve Çevre” temalı Girişimcilik Hızlandırma Programı-GCIP “Temiz teknoloji girişimcileri geleceği şekillendiriyor. Sizde bu değişimin bir parçası olun” sloganı ile 2018 yılına başlıyor.

Birleşmiş Milletler Sınai Kalkınma Teşkilatı (UNIDO), Küresel Çevre Fonu (GEF) ve The Cleantech Open ile birlikte “enerji ve çevre” konusunda girişimci iş fikirlerinin desteklendiği ve yarıştığı uluslararası program, Türkiye’de 5.yılında da temiz teknoloji girişimcilerini desteklemeye devam ediyor.

“Temiz Teknoloji iş fikirlerini arıyor, ulusal ve uluslararası fırsatlar sağlıyor ve hayata geçirebilmek için birlikte çalışıyoruz” yaklaşımı ile Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 8 ülkede sürmekte olan program başta eğitim ve mentorluk destekleri olmak üzere,tanıtım ve sermayeye ulaşım kilit aktivitelerini bu konuda çalışan girişimcilere sunuyor.

Ulusal ve Uluslararası Arenada Adınızdan Söz Ettirin!

GCIP Türkiye, kamu ve özel sektör destekli yürütülmekte olan çok sayıda girişimcilik programı içinde 2014 yılından bugüne oluşturduğu çeşitli iş birlikleri ve girişimcilik ekosistemine yaptığı katkılarla öne çıkıyor.

Paydaşları arasında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, KOSGEB ve TTGV’nin yer aldığı Türkiye’nin en kapsamlı temiz teknolojiler platformu GCIP sizin için geliştirildi!

Yarışma Fikri Olan Herkese Açık

Türkiye’de TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı’nın (TEYDEB) ev sahipliği yaptığı programda, geçen yıl olduğu gibi bu yılda, “Yenilenebilir Enerji”, “Enerji Verimliliği”, “Atık Yönetimi”, “Su Verimliliği” ve “Yeşil Binalar”, “Akıllı Ulaşım” ve “İleri Malzemeler” kategorilerindeki başvurular kabul ediliyor. Yarışmaya, bu kategorilerde faaliyet gösteren tüm KOBİ’lerin yanında, bu alanda yeni bir fikri olan, bir ürün geliştirmeye çalışan ve/veya geliştirdiği ürünü pazara ulaştırmaya çalışan tüm girişimciler, öğrenciler, araştırmacılar, uzmanlar ve akademisyenler başvurabiliyorlar.

Girişimcilerin çeşitli enstrümanlar ve çok katmanlı mekanizmaların ile desteklenmesinin sağlanması için, Sanayi ve Yatırım dünyası ile entegrasyon süreci de devam ediyor. 2018 yılında girişimcilerin prototipleme, üretim, sanayi iş birliği ve yatırım ihtiyaçlarına yönelik olarak OSTİM ve TBS Yatırım’da GCIP’in resmi destekçileri arasına katılıyor ve GCIP programı yoluna daha da güçlenerek devam ediyor.

Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

Lütfen bir yorum ekleyin

E-posta hesabınız yayımlanmayacaktır.