TÜBİTAK 2242 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJE YARIŞMALARI SERGİSİ’NE KATILIM GÖSTERİLDİ!

Marmara Üniversitesi işbirliği ile Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu’nda düzenlenen TÜBİTAK Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları Sergisi’ne Sakarya Teknokent ADAPTTO – Teknoloji Transfer Ofisi olarak katılım gösterildi.

G-FAST’19 Girişimci Hızlandırma Programı’na katılan ve başarılı çalışmaları ile 2019 yılı G-FAST Final Etkinliğinde BLOCK SİSTEMLİ İNTRAKET Projesiyle birinci olan Seda YILDIZ ve Eyad ELMANSOUR girişimci ekibimiz TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları Sergisi’nde projelerini sunmaya kazandı ve ekibimiz stantlarında sunmuş oldukları projelerini katılımcılara tanıtma fırsatı yakaladılar.

Sakarya Üniversitesi’nin Sağlık alanından 5, Makine-İmalat ve Otomotiv alanından 2, Enerji ve Çevre alanından 1 ve Savunma-Uzay ve Havacılık alanından 2 olmak üzere toplamda 10 proje ile TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları Sergisi’ne katılmıştır. Genç girişimcilerimize TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları’nda başarılar dileriz.

Lütfen bir yorum ekleyin

E-posta hesabınız yayımlanmayacaktır.