ADAPTTO’DA SİBER GÜVENLİK FARKINDALIĞI EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

Sakarya Teknokent firmalarından Lostar Bilgi Güvenliği A.Ş. iş birliğiyle yaptığımız etkinliğimiz 29 Mart Çarşamba günü Sakarya Teknokent konferans salonunda iki oturumda gerçekleştirildi.

Katılımcılara konular özelinde ödüllü soruların sorulduğu keyifli dakikalar içerisinde gerçekleşen etkinliğimiz de Sakarya Teknokent Genel Müdürümüz Prof. Dr. Tahsin ENGİN’in açılış konuşmalarının ardından, Lostar Bilgi Güvenliği A.Ş. Genel Müdürü Murat LOSTAR’ın ‘Bilgi Güvenliği ve Prensipleri’, ‘Hacker, Cracker, Saldırı ve Savunma Kavramları’, ‘Ülkemizden ve Dünyadan Örnekler’, ‘E-posta Güvenliği Nedir?’ konularında yaptığı sunumuyla devam etti.

Etkinliğin ikinci oturumunda ise Lostar Bilgi Güvenliği A.Ş. yetkililerinden Erdem Kayar’ın ‘8 Madde de Bilgi Güvenliği’ konulu sunumunu gerçekleştirdi. Sunumda, ‘Yazılım Yüklemede Dikkat Edilecek Hususlar’, ’Siber İstihbarat’, ‘Sosyal Medyada Bizi Bekleyen Tehditler’, ‘Parola Güvenliği’, ‘Sosyal Mühendislik’, ‘En Büyük Tehdit ve Önlem’ ve ‘Doğru Bilinen Yanlışlar’ konularından bahsedildi. Sunumun ardından katılımcıların soruları yanıtlandı. Katkılarından dolayı Lostar Bilgi Güvenliği A.Ş. firmamıza ve tüm katılımcılarımıza teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz…

Lütfen bir yorum ekleyin

E-posta hesabınız yayımlanmayacaktır.