İTÜ ÇEKİRDEK İLE GİRİŞİM ATÖLYESİ GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRİYOR!

İTÜ ÇEKİRDEK İLE GİRİŞİM ATÖLYESİ GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRİYOR!

Sakarya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ADAPTTO ile Türkiye’nin Erken Aşama Kuluçka Merkezi İTÜ Çekirdek 14 Temmuz 2017 tarihinde iş birliği anlaşması yaparak ortak çalışmalar yapmaya hazırlanıyor. İTÜ Arı Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Deniz TUNÇALP’in katılımı ile gerçekleşecek olan imza töreni sonrasında Girişim Atölyesi bünyesinde faaliyet gösteren girişimciler İTÜ Çekirdeğin olanaklarından öncelikli olarak faydalanacaktır.

GİRİŞİMCİLER YATIRIMCILAR İLE BULUŞACAK!

İTÜ Çekirdek ‘in Dünya ve Türkiye üzerinde birçok yatırımcılar ile kurdukları ortak ağ ile Girişim Atölyesi’nde yetişen girişimcilerin buluşması sağlanacaktır. Bu kapsam da girişimcilerin finansal yatırım almalarına olanak sunulacaktır.
Konu ile ilgili Sakarya Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Tahsin ENGİN “İTÜ Çekirdek ülkemizin en gelişmiş erken aşama kuluçka merkezi olarak çalışmaktadır. Türkiye’nin girişimcilik ekosistemine büyük katkı ve destek sağlamaktadır. Bu nedenle İTÜ Çekirdek ile yapacağımız iş birliği anlaşması ile Girişim Atölyesi sürecinde bulunan girişimcilerimiz de Çekirdek olanaklarından faydalanacaktır” dedi.

İTÜ GİRİŞİM OLANAKLARI ANLATILACAK!

14 Temmuz 2017 saat 10.30’da Sakarya Teknokentte gerçekleşecek imza töreni öncesinde İTÜ Arı Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Deniz TUNÇALP, İTÜ Arı Teknokent’te uygulanan girişim hızlandırma programları hakkında katılımcılara bilgi aktaracaktır.
İmza töreni ve İTÜ Arı Teknokent girişim olanaklarından haberdar olmak isteyen herkesi programımıza bekleriz..

Lütfen bir yorum ekleyin

E-posta hesabınız yayımlanmayacaktır.