ADAPTTO İLE KEİRETSU FORUM TÜRKİYE İŞ BİRLİĞİ GÖRÜŞMELERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ!

Adaptto, Sakarya Üniversitesi girişimcilik ekosisteminde bulunan girişimlere fon desteği sağlamak amacıyla melek yatırımcı ağları ile görüşmelerde bulunmaktadır. Bu kapsamda Keiretsu Forum Türkiye ile görüşme yapılmıştır.

Keiretsu Forum şimdiye kadar 600’ü aşkın girişimci şirkete $650 milyon üzerinde yatırım gerçekleştirmiştir. İkili işbirliği için yapılan bu görüşmeye Fikri Sınai Mülkiyet Hakları Birimi Koordinatörü İlhan ÖZSOY, Girişimcilik ve Şirketleşme Birimi Koordinatörü Aykut ULGAR, Girişimcilik ve Şirketleşme Birimi Uzman Yardımcısı Mahmut Nedim AYRANCI katılmıştır.

Yapılan bu görüşmede Adaptto ve Sakarya’nın jeopolitik konumdan ötürü iş birliği yapmaya karar verilmiştir. Bu işbirliği ile Sakarya ve Sakarya Üniversitesi’ndeki girişimcilik ekosistemine destek sağlanması hedeflenmektedir.

Keiretsu Forum, Randy Williams tarafından 2000 yılında San Francisco’da kurulan bir melek yatırımcı ağıdır. “Nitelikli Yatırım Fırsatı Yaratan Kapsamlı Ortaklık” sloganıyla kurulan Keiretsu Forum, üç kıtada 41 şubesi ve 2.500’ün üzerinde akredite – lisanslı yatırımcı üyesi ile dünyanın en büyük, organize melek yatırımcı ağıdır.

 

f2

Lütfen bir yorum ekleyin

E-posta hesabınız yayımlanmayacaktır.