SAKARYA TEKNOKENT SİNERJİ TOPLANTILARINA DEVAM EDİYOR!

Sakarya Teknokent tarafından aylık olarak düzenlenen kahvaltılı sinerji toplantısı 4 Kasım Cuma günü gerçekleştirildi. Toplantıya Sakarya Teknokent Genel Müdürü, Genel Müdür Yardımcısı ve ADAPTTO Teknoloji Transfer Ofisi çalışanları aynı zamanda Teknokent içerisinde faaliyet gösteren AR-Ge firmalarının yöneticileri ve çalışanları katılmıştır.

Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen bu ayki sinerji toplantısında, Sakarya Teknokentin sağlamış olduğu faydalardan ve Sakarya Teknokent Girişim Destek Paketi’nin içeriğinden ve Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi(UR-GE) Programının sağlamış olduğu destek oranlarından bahsedildi. Ardından T.C. Ekonomi Bakanlığı tarafından desteklenen “Sakarya Teknokent Bilişim Kümelenmesi” konulu HİSER projesinde küme işletmesi olarak yer alan firmalarımıza Sakarya Teknokent Genel Müdürümüz Prof. Dr. Tahsin ENGİN tarafından teşekkür belgeleri verildi.

Katılım gösteren tüm firmalarımıza teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz. Bir sonraki kahvaltı etkinliğimizde görüşmek dileğiyle…

Lütfen bir yorum ekleyin

E-posta hesabınız yayımlanmayacaktır.