SAKARYA TEKNOKENT 4. GELENEKSEL KAHVALTISI YOĞUN KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

Sakarya Teknokent tarafından geleneksel olarak düzenlenen kahvaltılı sinerji toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Sakarya Teknokent Genel Müdürü, Teknekent ve ADAPTTO Teknoloji Transfer Ofisi çalışanları aynı zamanda Teknokent içerisinde faaliyet gösteren AR-Ge firmalarının üst düzey yöneticileri katılmıştır.

Geleneksel olarak düzenlenen bu ay ki toplantıda,
Sakarya Teknokent’in mevcut durumu, firmalara sunulan imkanlar ve Teknokent vergilendirme sistemindeki mevzuatsal değişiklikler, konularına değinen Sakarya Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Tahsin ENGİN: “Sakarya Teknokent gün geçtikçe hızla büyüyen, gelişen ve kendi yaş kategorisinde güçlü bir teknokent olarak yoluna emin adımlar ile devam etmektedir. Ayrıca 29 Mart Perşembe günü, Sakarya Teknokentin koordinasyonunda gerçekleştirilecek olan Savunma Sanayiinde Milli Buluşma ve SAYP Protokolü İmza Töreni etkinliği kapsamında tüm teknokent firmalarımızı aramızda görmekten mutluluk duyacağım” diye sözlerine devam etti.

Ayrıca toplantıda; Sakarya Teknokent Firmalarına Uygulanan Firma Başarı Karnesi Bilgilendirmesinden, Sakarya Teknokentin TSE’den almış olduğu Hizmet Yeterlilik Belgesinden, Teknolojik Ürün Yatırım Destek Programı Kapsamından, G-FAST Hızlandırma Programındaki girişimcilerimize Teknokent firmalarından mentor ve başlangıç hibe desteği verilmesi konusundan bahsedilerek, T.C. Ekonomi Bakanlığı destekli HİSER Projesi kapsamında Sakarya Teknokent EllidörtBit Küme firmalarının almış oldukları PMP Eğitimini başarılı şekilde tamamlayan katılımcılara sertifikaları takdim edildi.

Bu kapsamda yoğun katılım ile gerçekleşen kahvaltılı sinerji toplantıları, firmaları kendi aralarında iş birliği sağlamalarına yönelik gerçekleştirilmeye devam edecektir. Katılım gösteren tüm firmalarımıza teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Lütfen bir yorum ekleyin

E-posta hesabınız yayımlanmayacaktır.