Sakarya Üniversitesi Teknokent İçerisinde Hizmete Giren Ada Tekno Cafe Açılışı Törenle Gerçekleşti!

ADAMAKSAN Şirketinin işletmeciliğini yaptığı Ada Tekno Cafe’nin açılışına, Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Temel Gürdal, Sakarya Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Şakir Görmüş, Erkay Teknoloji Dr. Öğr. Üyesi Erkal Etçioğlu, İşletme Müdürü Emre Aksu ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Genel Müdür Görmüş, yeni bir yüz ile firmalara değer katacak kafenin; teknokentin sosyal alan ihtiyacını karşılayacağı inancını belirterek, mekânın Sakarya Teknokent’e hayırlı olmasını diledi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Temel Gürdal’ın açılış kurdelesini kesmesinin ardından ise misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Ada Tekno Cafe işletmecisi Emre Aksu, Sakarya Teknokent’e böyle bir mekân kazandırmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Kafenin önceliğinin Sakarya Teknokent ’teki Ar-Ge firmaları olduğunu söyleyerek, üniversite bölgesinde olmasından dolayı da özellikle gençlerin uğrak yeri olabileceğini ifade eden Aksu, “Burada hiç bir şeyden kaçınmadan elimizden gelen her şeyi yapacağımıza inanıyoruz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Sakarya Teknokent ailesinin hizmetlerimizden memnun olmasını diliyoruz. İnşallah başarılı oluruz” dedi. Ada Tekno Cafe’de sıcak yemeklerinde verildiğini dile getiren Aksu, “Burada, sıcak yemeklerimiz, ara sıcak yemeklerimiz, pastahane ürünlerimiz mevcuttur. Tüm ürünlerimizi kendimiz yapıyoruz. Damak tadına önem veriyoruz ve kullandığımız tüm ürünler kalitelidir” ifadelerine değinerek konuşmalarını tamamladı.

Lütfen bir yorum ekleyin

E-posta hesabınız yayımlanmayacaktır.